Αρχική Σελίδα

ShenZhen BST Industry Co., Limited

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιομηχανίας ShenZhen ΒΣΤ, που περιορίζεται είναι ένας προμηθευτής λύσεων κατασκευαστές μεγάλης έκτασης και επίδειξη των οδηγήσεων και τα βοηθητικά συστήματά της παγκοσμίως, καθιερωνόμαστε το 2005, στις αρχές πωλήστε για τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, την κρυσταλλολυχνία, τη μηχανή διόδων SMT κ.λπ. Από το 2009, γίναμε ειδικοί στην οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων και το εργοστάσιο στην πόλη Shenzhen, Κίνα τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν όλο το είδος εσωτερικός, υπαίθριος, σταθερός, ενοίκιο και λύσεις των δημιουργικών οδηγήσεων για τις διάφορες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου του αθλητισμού, της διαφήμισης, των συναυλιών, των λεωφόρων αγορών, των σταδίων, των εκθέσεων ή οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε εσωτερικών και υπαίθριων γεγονότων που έρχονται στη φαντασία σας. Ειδικά η δυνατότητα κατάστασης προόδου παραγωγής μας για να καλύψει τις διεθνείς απαιτήσεις. Παρέχουμε μιας στάσης αγορές στο σχέδιο, την παραγωγή, και τις διανομές των επιδείξεων των οδηγήσεων και τις λύσεις για τους πελάτες μας εσωτερικά και συνολικά.

 

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ

Είμαστε τόσο βέβαιοι στα προϊόντα μας και η εξυπηρέτηση πελατών που ξέρουμε εσείς δεν θα απογοητευθεί! Επειδή ακολουθούμε αυστηρά ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και περασμένο CE, FCC, UL, ROHS, ETL, EMC, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας κ.λπ. Όλοι αυτοί οι παράγοντες εξασφαλίζουν υψηλό - αποτελεσματικές υπηρεσίες των ποιοτικών οδηγήσεων προϊόντα και.

 

Επαγγελματίας κρατάμε του επιχείρησης πολιτισμού “”, συγκέντρωση, των εστιάσεων “που στοχεύουν στις οδηγήσεις. Με 8” έτη εμπειρίας βιομηχανίας στον τομέα των οθονών επιδείξεων των οδηγήσεων, είμαστε αυτοί που άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν με την τήξη μας καλής τεχνολογίας σχεδιασμού και εξεχουσών θέσεων σε προσιτές τιμές!

 

ΟΙ ΟΔΗΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ

Οι οθόνες επίδειξης των οδηγήσεων είναι απίστευτα ευπροσάρμοστες και μπορούν συχνά να κάνουν περισσότερο από τους ανθρώπους πραγματοποιούν. Η εργασία μας είναι να βοηθήσουμε σας να βρείτε ακριβώς την επίδειξη των σωστών οδηγήσεων για τις ανάγκες σας. Να χρειαστείτε έναν αθλητικό πίνακα βαθμολογίας, την επίδειξη περιμέτρου σταδίων, ένα σημάδι των οδηγήσεων για ένα ταξί ή ακόμα και κάτι πιό επιμελημένο, όπως μια γιγαντιαία οθόνη των υπαίθριων οδηγήσεων για την παρουσίαση διαφήμισης ή την παρουσίαση μιας συναυλίας σε χιλιάδες οθόνες ανθρώπων ή ακόμα και των οδηγήσεων υψηλής ανάλυσης που τυλίγουν γύρω από μια στήλη! Ο, τιδήποτε τύπο οδηγημένης επίδειξης χρειάζεστε μπορούμε να το χειριστούμε από την αρχή έως το τέλος.

 

ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ

Κρατιόμαστε πολύ στα υψηλά πρότυπα και είμαστε σκληρά δεσμευμένοι στην παροχή μιας μεγάλης υπηρεσίας στους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε τη φανταστική απόδοση προϊόντων και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτές οι τιμές είναι στον πυρήνα μας και μας έχουν σταθεί στην καλή θέση τα προηγούμενα 8 έτη.

 

Έχουμε εξαγάγει παγκοσμίως περισσότερες από 110 χώρες και περιοχές όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Κολομβία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Αργεντινή, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Ινδία, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Σουηδία, η Τουρκία, η Πολωνία, το UK, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, το Ισραήλ, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Ζάμπια, η Νότια Αφρική κ.λπ. Σαν κατασκευαστή οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια πλήρη επί παραγγελία λύση για την επιχείρησή σας. Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας μέχρι τέλους τη διαδικασία από την έννοια στην ανάθεση, προσφέροντας σας την οικονομικώς πιό αποδοτική λύση για τις ανάγκες σας.

 

Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΜΑΣ

Με την απέραντη εμπειρία μας, οι οδηγήσεις ΒΣΤ μπορούν να σας βοηθήσουν κάθε βήμα του τρόπου. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας δώσουμε τις ανοικτές και τίμιες συμβουλές που συνδυάζονται με την άριστη υπηρεσία σε μια προσιτή τιμή.

 

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Υποσχόμαστε πάντα στους πελάτες μας αυτού -

Θα σας βοηθήσουμε να διευκρινίσετε τι θέλετε την επίδειξη των οδηγήσεών σας για να κάνετε.

Θα βοηθήσουμε να επινοήσουμε ένα σύστημα για να πάρουμε τις πληροφορίες σας προς την επίδειξη των οδηγήσεων.

Θα αναπτύξουμε το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για να σας βοηθήσουμε να μεταβιβάσετε τις πληροφορίες σας αποτελεσματικά.

Θα κάνουμε την επίδειξη των καλύτερων, οικονομικώς αποδοτικών, οδηγήσεων για σας.

Θα παράσχουμε την τρέχουσα υποστήριξη μετά από την εγκατάσταση.

 

ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Με την εξάλειψη του μεσάζοντος σιγουρευόμαστε στους πελάτες ότι μας δίνεται η καλύτερη αξία της επένδυσής τους. Εάν θα επιθυμούσατε να μιλήσετε σε μας για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μας δώστε ακριβώς μια κλήση ή μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία υποχρέωση και δεν χρεώνουμε για τις αναφορές. Επιθυμούμε πάντα να εργαστούμε μαζί με τους πελάτες μας για σιγουριά ότι η επίδειξη των οδηγήσεων που σας προσφέρουμε σε είναι η καλύτερη δυνατή λύση για την απαίτησή σας.

 

Μας δώστε μια κλήση σε 86-755-89572851 ή μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για μια ελεύθερη αναφορά!

 

Διορθώστε εδώ να περιμένει ΣΑΣ!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία της εταιρίας

 

Από το 2005,

ZhenZhen ΒΣΤ Co., που περιορίζεται βιομηχανική

Στις αρχές πωλήστε για τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, την κρυσταλλολυχνία, τις διόδους, τη μηχανή κ.λπ. SMT.

 

Από το 2009,

Κατασκευή οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων έναρξης στην περιοχή Bao'an που είναι η των οθόνη σημαντικότερων οδηγήσεων βιομηχανική σε Shenzhen Κίνα.

 

 

Από το 2010

Η ΒΣΤ διεύρυνε τη βάση παραγωγής της σε 10.000 sq.m, και εξήγαγε σε περισσότερες από 80 χώρες όλες σε όλο τον κόσμο.

 

 

1) Πλήρως-αυτοματοποιημένη διαδικασία

Μας δικοί ο μετρητής διαδικασίας παραγωγής στο εσωτερικό 10,000Square των ολόκληρων οδηγήσεων

διαδικασία παραγωγής των πλήρων οδηγήσεων από τον αρχικό ημιαγωγό, το τσιπ των οδηγήσεων, τον κύβο και τη σύνδεση καλωδίων με τη συγκόλληση ενθυλάκωσης, εισαγωγής και κυμάτων.

 

 

2) Εξασφάλιση ποιότητας

Σε όλη τη διαδικασία, η επαγγελματική ανίχνευση Intergraph, ρυθμίζει τη φωτεινότητα, τροποποιεί τις γωνίες, τα άσπρα πρότυπα απόδειξης IP65 νερού δοκιμών ισορροπίας, δόνησης και γήρανσης

Διαδικασία δοκιμής:

Φωτεινότητα/φωτεινότητα, αδιάβροχος, γεια-δοχείο, δοκιμή γήινου εδάφους, κ.λπ.

Qc-7 διαδικασία βημάτων, τελικός εξερχόμενος ποιοτικός έλεγχος εξασφάλισης ποιότητας.

 

 

3)Κατάρτιση

Χωρίς δαπάνες στο εργαστήριό μας, εκπαιδευτικός συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας, εγκατάσταση, συντήρηση, οργάνωση συστημάτων, προστασία εξοπλισμού.

 

 

4)Υποστήριξη τεχνολογίας

Χωρίς δαπάνες, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, τηλέφωνο.

Όταν οι πελάτες χρειάζονται πράγματι, στείλετε τους επαγγελματικούς τεχνικούς στον οδηγό, βασισμένο στη λεπτομερή έρευνα στο εργοτάξιο οικοδομής, σχέδιο προϊόντων.

 

 

5)Μετά από-υπηρεσία,

Αρχές: η απάντηση εγκαίρως, λύνει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και εξασφαλίζει τη χρήση.

περίοδος: κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, χωρίς όλες δαπάνες συντήρησης

Μετά από την εξουσιοδότηση, χρεώστε μόνο το υλικό κόστος.

Όλος ο χρόνος ζωής, υποστήριξη τεχνολογίας είναι ελεύθερος.

 

 

6) Τα προϊόντα μας κυρίως:

Επίδειξη οδηγήσεων, υπαίθριο & εσωτερικό & ημι-υπαίθριο, ενιαίο/διπλό/τρι χρώμα/πλήρες χρώμα κ.λπ., περισσότεροι από 20 μεγάλοι τύποι.

 

7)Ομάδα μηχανικών Ε&Α

Συνολικοί μηχανικοί 40pcs, τεχνικοί 30pcs Από την εξειδίκευση στο σχέδιο, την έρευνα και τα προϊόντα

τελική ρύθμιση των προϊόντων των πλήρων οδηγήσεων

Εργαστήριο δοκιμής Ε&Α, εξοπλισμός

Ανεξάρτητο ίδρυμα τεχνολογίας & επιστήμης, ενημερωμένοι εξοπλισμοί, άριστοι μηχανικοί.

 

8) Έγκριση πιστοποίησης

Έγκριση CE, της FCC, UL, RoHS, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, EMC, ETL κ.λπ.

ISO9001: ποιοτική πιστοποίηση του 2000

 

 

9) Χώρες εξαγωγής

ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία, Χιλή, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Po έδαφος, Κροατία, Νότια Αφρική, Αίγυπτος, Ουγκάντα, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, κ.λπ. 110countries.

 

 

Θερμά οι ευπρόσδεκτοι φίλοι από σε όλο τον κόσμο, επισκέπτονται την επιχείρησή μας στο μέλλον.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
ShenZhen BST Industry Co., Limited
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : ΒΣΤ

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~450

Ετήσιες πωλήσεις : $10Million-US$15Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

No. of QC Staff: 30 People

No. of R&D staff: 40 People

Office size: 10000 square meters

No. of Production lines: 15

Annual production capacity: 5000 square meters

Main Products: Led Display Screen/Led Sign/Led Module/Led Curtain/Taxi Led signs/Led TV/Led Card/Led Rental Display

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις