Αρχική Σελίδα

ShenZhen BST Industry Co., Limited Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή σας ανατροφοδοτεί και λύση πάντα ο γρηγορότερος και καλύτερα, συμπαθώ την τοποθέτηση εργασίας σας, ήταν εύκολο να εργαστεί με τη ΒΣΤ.

—— Ο κ. Robert Walker

Glad για να συνεργαστούν με τη ΒΣΤ πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις, επαγγελματική, πεπειραμένη, πολύ καλή υπηρεσία.

—— Ο κ. Ismael Rodrigues

Θα συστήναμε τα σημάδια ΒΣΤ σε καθένα που πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στην επιχείρησή τους, να εκτιμήσει όλη τη βοήθειά σας!

—— Ο κ. Ρότζερ Vachon

Απολαμβάνουμε πάρα πολύ το συμπαθητικό οδηγημένο display& βλέμμα μας προς τα εμπρός σε πολλά έτη χρήσης. Σας ευχαριστώ για την παροχή τέτοιας μεγάλης υπηρεσίας.

—— Ο κ. Jorge Misri

Είναι πολύ επαγγελματικοί, και πάντα διαθέσιμος για να παρέχουν την υποστήριξη τεχνολογίας, πήγαν πέρα από να σιγουρευτούν ότι εμείς σε υπηρεσία.

—— Κα Helene Myshka

Έχουμε συνεργαστεί με σας για πάνω από 3 έτη. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς με την ανταπόκριση ΒΣΤ, βοήθεια των προϊόντων.

—— Ο κ. Antoni Rojas Ortiz

Ήμαστε ευτυχείς με την εμπειρία του προσωπικού στην επιλογή των τμημάτων των οδηγήσεων displays& άλλων του προγράμματος.

—— Ο κ. Petar Petrović

Συστήσατε τη σωστή οθόνη μεγέθους για το application&did μας να μην μας πιέσετε σε μια πώληση. Ικανοποιώ ιδιαίτερα με τη ΒΣΤ.

—— Ο κ. Alonso Ramos Aguilar

Η εμπειρία μας όπως ειπωμένος σας πριν από ήταν μεγάλος. Θα σας σύστηνα τύποι σε καθένας που εξετάζει που αγοράζει μια οδηγημένη επίδειξη.

—— Ο κ. Ανδρέας Müller

Αισθανόμαστε ότι έχουμε το μεγάλο προϊόν για τα δολάρια που ξοδεύονται. Μας δίνει τη μεγάλη ευελιξία σε αυτό που είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μέσω του.

—— Ο κ. Dave Sharpe

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη εξυπηρέτηση πελατών καθώς επίσης και τις κλήσεις συνέχειας που έχουμε λάβει από τη νέα οδηγημένη επίδειξή μας.

—— Ο κ. Juan Garcia Garcia

Ήμαστε τυχεροί να πάρουμε την οδηγημένη επίδειξη με την προωθητική τιμή, αλλά από την έρευνά μας φανήκατε όπως σας ήσαστε ανταγωνιστικοί.

—— Ο κ. James Suchat

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Οι οδηγήσεις ΒΣΤ παραδίδουν τα ανώτερα προϊόντα, τις λύσεις, και τις υπηρεσίες, και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις πελατών. Αναγνωρίζοντας ότι η αγορά είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα, αποτελεσματικές επιχειρησιακές διαδικασίες μέσων ΒΣΤ ειδικά η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου που υποστηρίζουν τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας. Συμμορφωνόμαστε αυστηρά με τις απαιτήσεις του συστήματος 7S, ISO9001-2008 και ISO14000 κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας της παραγωγής, όπως το ποιοτικό σύστημα ελέγχου πρώτης ύλης Ποιοτικό σύστημα ελέγχου διαδικασίας παραγωγής Γήρανση, παραγωγή συνελεύσεων και αδιάβροχη δοκιμή ολοκληρωμένων προϊόντων Συσκευάζοντας και φορτώνοντας συστήματα ελέγχου πλευρών κ.λπ. 4 για να εξασφαλίσει το προϊόν για να είναι υψηλός - η ποιότητα, ο σημαντικός είναι πολλά από τα προϊόντα μας έχει περάσει την πιστοποίηση CE, ROHS, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, της FCC, UL κ.λπ.

 

Βήμα 1. Αυτόματων οδηγήσεων SMD που εξετάζουν & ταξινομώντας σύστημα

 

Οι λαμπτήρες των οδηγήσεων SMD είναι το βασικό και σημαντικότερο συστατικό, η ποιότητα των λαμπτήρων των οδηγήσεων SMD επηρεάζει άμεσα την απόδοση χρώματος και το κύκλο ζωής της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων. Λόγω εξεταστικής και ταξινομώντας μηχανής ακρίβειας και υψηλής ταχύτητας των αυτόματων οδηγήσεων SMD μας της υψηλής, το μήκος κύματος των λαμπτήρων των οδηγήσεων SMD ελέγχεται μέσα σε 5nm. αυτό εξασφαλίζει τη συνέπεια χρώματος.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 0

 

Βήμα 2. Αυτόματη οπτική επιθεώρηση

 

Έλεγχος σημείου συγκόλλησης και επιθεώρηση ηλεκτρονικών συστατικών

Είναι η μηχανή AOI (αυτόματη οπτική επιθεώρηση), και είναι πιό πρόσφατος εξοπλισμός ΒΣΤ που χρησιμοποιείται για να ελέγξει κάθε συγκολλώντας σημείο στον πίνακα PCB. Αντί του ελέγχου όλου του συγκολλώντας σημείου από τα γυμνά μάτια που είναι εύκολο να προκαλεσθεί την ανακρίβεια και την αποτυχία του προϊόντος, χρησιμοποιούμε αυτήν την πιό πρόσφατη μηχανή για να μην σιγουρευτούμε καμία άδεια έξω και τη μεταβλητή συγκόλληση στον πίνακα PCB. Επίσης θα ελέγξει εάν όλες οι συσκευές τοποθετούνται στη σωστή θέση τους και εάν τοποθετούνται με το σωστό τρόπο.

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 1

 

Βήμα 3. Υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή

 

Μετά από AOI, το PCB θα τεθεί σε αυτήν την μηχανή για την υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή. Υψηλής θερμοκρασίας. Εξεταστική τη μηχανή στο πλαίσιο του συγκεκριμένου περιβάλλοντος πού είναι πολύ υψηλής θερμοκρασίας και η επίδειξη των οδηγήσεων ΒΣΤ θα είναι εργασία υπό εκείνο τον όρο, η ΒΣΤ θα κάνει τον υψηλής θερμοκρασίας. δοκιμή κάθε ενότητας για να εξασφαλίσει μας που τελειώνουν - τα προϊόντα μπορούν να σταθούν το υψηλής θερμοκρασίας εργασιακό περιβάλλον. Για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και για να έχει την επίδειξη των οδηγήσεων ΒΣΤ να αποδώσει στο καλύτερό της καθώς επίσης και για να έχει τους πελάτες μας να αποκομίσουν το πολύ περισσότερο όφελος από την επίδειξη, η ΒΣΤ θα κάνει ποιων όλων μπορεί να κάνει στο καλύτερό της.

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 2

 

Βήμα 4. Κάψιμο ενότητας

 

Μετά από την ενότητα η παραγωγή είναι τελειωμένη, και προτού να σταλούν στην επόμενη γραμμή παραγωγής, η ΒΣΤ θα κάνει τη δοκιμή ενότητας μετά από την αρχή 72 ωρών που εξετάζουν για τις υπαίθριες/εσωτερικές ενότητες και με το διάστημα 2~5 mins κάθε 8 ωρών στη δύναμη επάνω οι ενότητες πάλι. Εάν η ενότητα λειτουργήσει κανονικά με τις φράσεις κάθε χρόνου 8 ωρών, κατόπιν η ΒΣΤ θα πει ότι το περνούν τη δοκιμή. Διαφορετικά, οι ενότητες προβλήματος θα επισκευαστούν από τους τεχνικούς. Αυτή η διαδικασία παραγωγής είναι να βρεθεί το πιθανό πρόβλημα στην πρώτη φορά, έτσι να εξασφαλιστεί υψηλός μας - ποιότητα.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 3

 

Βήμα 5. Δοκιμή γήρανσης οθόνης επίδειξης οδηγήσεων

 

Όταν το γραφείο όλων των οδηγήσεων συγκεντρώνεται, όλες θα τροφοδοτηθούν και θα κάνουν τη δοκιμή γήρανσης, με τουλάχιστον 72 την άσπρη δοκιμή γήρανσης χρώματος.

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 4

 

Βήμα 6. δοκιμή δόνησης

Αφότου πέρασε η δοκιμή γήρανσης γραφείων, κατόπιν θα είμαστε χρήση η μηχανή δόνησης στη δοκιμή.

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 5

 

 

Βήμα 7. υπαίθρια οδηγημένη αδιάβροχη δοκιμή οθόνης

Μετά από τη δόνηση τη δοκιμή που περνούν, κατόπιν για όλο το υπαίθριο LE screen θα βάλει μέσα στο νερό σε 3mins, κατόπιν για να ελέγξετε όλες το γραφείο και την ενότητα μέσα σε κανένα οποιοδήποτε νερό, σιγουρευτείτε ότι η υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη που εγκαθίσταται σε υπαίθριο το επίπεδο απόδειξης νερού πρέπει να είναι IP65 τουλάχιστον.

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 6

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 7

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 8

Βήμα 8. Συσκευασία & φόρτωση

Εξάλλου η δοκιμή εντάξει, QC που ελέγχεται περασμένος, κατόπιν ο εργαζόμενός μας καθαρίζοντας πλήρες γραφείο, κατόπιν η χρήση προστατεύει το υλικό προστάτευσε το γραφείο, και υπόβαλε την ειδική προσαρμοσμένη περίπτωση πτήσης ή την ξύλινη περίπτωση. Όταν το προϊόν θα στέλνει, η εργασία μας φορτώνοντας τις περιπτώσεις πολύ προσεκτικά στο εμπορευματοκιβώτιο.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited έλεγχος ποιότητας 9

 

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

 • Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CCC

 • Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ETL

 • Κίνα ShenZhen BST Industry Co., Limited Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:RoHS

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen BST Industry Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Alicia

Τηλ.:: +86-13612963525

Φαξ: 86-755-27581624

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)